BBM MOD SUNDA V2.9.0.45

Diposting oleh Tom Tom Koswara pada 08:05, 26-Mar-16  •  Komentar (0)

ThumbnailAssalamualaikum... Wilujeng wayah beginih sajalah kanggo baraya sadayana... Tepang deui sareng Sim Kuring,masih tetep ngabahas perkawis BBM.. BBM BASA SUNDA ,Hapunten sateuacana..sanès niat agul ku payung butut,da diri rumaos taya pangartos,Sim Kuring mung hoyong berbagi pembaruan ti BBM nu kamari..sareng hoyong nanjeurkeun basa sunda...supados teu kasilih ku junti... Dina waktos ieu Sim Kuring hoyong berbagi BBM MOD... [Baca selengkapnya]